Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Спец Отряди Отключват Врати

Аварийни ключарски услуги в София

Авариен спецотряд спасява столичани денонощно и отключва вратите им. Трима ключари нонстоп изработват ключове, поправят разбити врати и отварят заключени автомобили.
МИЛЕНА ПЕТРОВА 24 часа.

Цените зависят от сложността, от вратата, от бравата, обяснява един от ключарите в спецотря-да Бисер Скилов. 10 лева струва повикването на адрес, а най-евтината услуга е 8 лева. Ако обаче веднъж вече сте оставали пред заключена врата и сте повикали спецовете, при второто поправяне на вратата ползвате отстъпка. Най-тежко е, когато вратата е разбита от крадци, смята Бисер Скилов. Апашите чупели грубо бравите, а след това поправянето било мъчително. С майсторлък можеш да отключиш всичко, стига да знаеш чалъма, категоричен е и неговият колега Димитър Петров. От спецотряда поддържат и касите на Министерския съвет, Народното събрание, областната управа и банки. Народните избраници имали лошия навик да си вземат ключовете, когато приключат с депутатстването. За да си извадите копие на ключ, трябва да се бръкнете с левче. Най-скъпи са копията за сейф, тъй като те се изработват изцяло ръчно и струват около 25 лева. Цените на бравите пък варират от 4 до 20 лева, а патроните са от 15 до 25 лева. Най-добрите дръжки са месинговите, смятат топключарите. Последният хит на пазара пък е брава, която е двойно защитена срещу шперцове и набези на тарикати. Най-страшно става, когато ключът ти не работи, категорични са спецовете от аварийния отряд. Авариен сервиз има и в жк „Красно село“. При нас отключването започва от 15 лева за секретен патрон и до 85 лева за касови врати, обясни управителят Георги Дамянов. Цената за повикване и тук е 10 лева. Два екипа с два автомобила се грижат за отключването на запецнали врати.

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България