Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Ключар и Автоключар в София Център

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в центъра на София от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна ключарска помощ в София, седем дни в седмицата през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове, ние правим всичко това денонощно

Денонощните Ключарски услуги в Център – София включват:

  • Отключване на жилища и автомобили
  • Изработка на ключове по същия код
  • Изработка на ключове с различен от стария код
  • Проучвания на сигурността
  • Резервни автоключове с транспондер – чип
  • Подмяна на заключването на врати и автомобили
  • Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате нужда от монтаж на брава, отключване на кола или жилище, ние имаме подходящите професионалисти на разположение.

Обадете се сега и повикайте професионалист на място за да си спестите ценно време и пари, защото ние знаем как се прави

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари. Ще сме щастливи да отговорим на въпросите Ви, всеки път когато имате нужда от ключар или автоключар. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги в района на София. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани ключарски и автоключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, защото работното време на нашето ключарско ателие за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Също така денонощният ключар изработва и програмира всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. В ателието ни има голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме „пето поколение ключари“, както повечето „специалисти“, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключар или автоключар!

ключар и автоключар в град софия център

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България