Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Ключар и Автоключар в Младост

Ключарски услуги предлагаме на жителите в Младост 1, 1А, 2, 3, 4 от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна аварийна помощ, седем дни в седмицата, през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата блокира, имате спешна нужда от ключар!

От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове ние правим всичко това денонощно

Денонощните услуги които извършваме включват:

 • Отключване на жилища и автомобили
 • Изработка на ключове по същия код
 • Изработка на ключове с различен от стария код
 • Проучвания за сигурността
 • Индивидуални решения
 • Резервни ключове с транспондер
 • Подмяна на заключването на врати, автомобили
 • Дублиране на ключове
 • Замяна на износени ключове с нови
 • Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
 • Монтаж на автомати за входни врати
 • Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате спешна нужда от ключар за монтаж на брава, автоключар за отключване на кола или жилище, смяна на секретен патрон или профилактика за заключващите Ви механизми, ние имаме подходящите професионалисти денонощно на разположение. Обадете се сега, за да си спестите от ценното време и пари, защото знаем как се прави.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари

Ще сме щастливи да отговорим на всичките Ви ключарски въпроси, всеки път когато имате нужда от надеждно адекватно решение свързано с нашата дейност. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор свързан с ключарските проблеми във Вашият район. Разчитайте на нас, защото сме професионалисти с дългогодишна практика в тази сфера и не на последно място – това ни е работата!

Автоключар. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани ключарски услуги

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нашите ключари когато се налага, а не когато някой има време да ви обърне внимание. Също така изработваме и програмираме всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Нашият професионален автоключар в младост сменя изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. В ключарското ателие разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки, който има неотложна нужда от денонощен ключар или автоключар.

денонощен ключар в квартал младост, град софия

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България