Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Ключар и Автоключар Манастирски Ливади

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Манастирски Ливади от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна ключарска помощ седем дни в седмицата през цялата година. Когато загубите ключ, или ключалката на апартамента Ви блокира, имате нужда от незабавна помощ. От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове с чип, ние правим всичко това денонощно.

Денонощните Ключарски услуги включват:

 • Отключване на жилища и автомобили
 • Изработка на ключове по същия код
 • Изработка на ключове с различен от стария код
 • Проучвания за сигурността на дома, офиса или магазина
 • Индивидуални решения
 • Резервни ключове с транспондер – чип
 • Подмяна на заключването на врати, автомобили
 • Дублиране на ключове
 • Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
 • Монтаж на автомати за входни врати
 • Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате нужда от монтаж на нова брава, отключване на кола или жилище, смяна на секретен патрон или прекодиране на ключалка, ние имаме подходящите професионалисти на разположение.

Обадете се сега и повикайте ключар на място за да си спестите време и пари, защото ние знаем как се прави.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари. Ще сме щастливи да отговорим на въпросите Ви, всеки път когато имате нужда от ключар или автоключар. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги във Вашият район. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани ключарски и автоключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нашите услуги когато се налага, а не когато някой има време да ви обърне внимание. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. Разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключарска или автоключарска помощ!Денонощен Ключар в Манастирски Ливади

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България