Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Ключар и Автоключар в Люлин

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Люлин – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, от 1998 година до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна помощ, седем дни в седмицата, през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата Ви блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж за брави и автомобили до програмиране на автоключове с чип, ние правим всичко това на място без почивен ден

Денонощните ключарски услуги които извършваме включват:

 • Отключване на жилища и автомобил
 • Изработка на ключове по същия код
 • Изработка на ключове с различен от стария код
 • Проучвания на сигурността
 • Индивидуални решения
 • Резервни ключове с транспондер – чип
 • Подмяна на заключването на врати, автомобили, сейфове
 • Замяна на износени ключове с нови
 • Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
 • Монтаж на автомати за входни врати
 • Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате нужда от ключарски услуги за монтаж на брава, отключване на кола или жилище, ние имаме подходящите професионалисти денонощно на разположение в Люлин. Обадете се сега, за да си спестите от ценното време и пари, защото знаем как се прави.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари. Ще сме щастливи да отговорим на всичките Ви ключарски въпроси, всеки път когато имате нужда от адекватно решение. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги в района на Люлин – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,  – София. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани автоключарски и ключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нас когато се налага, а не когато някой има време. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. Разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 година до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключар или автоключар в квартал Люлин.

Денонощен Ключар в ж.к. Люлин

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България