Ключари и Автоключари Люлин

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10 от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна помощ, седем дни в седмицата, през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата Ви блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж на брави и автомобили до програмиране на автоключове с чип, ние правим всичко това на място без почивен ден.

Денонощните ключарски услуги които извършваме включват:

 • Отключване на жилища и автомобили
 • Изработака на ключове по същия код
 • Изработака на ключове с различен от стария код
 • Проучвания на сигурноста
 • Индивидуални решения
 • Резервни ключове с транспондер – чип
 • Подмяна на заключването на врати, автомобили, сейфове
 • Замяна на износени ключове с нови
 • Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
 • Монтаж на автомати за входни врати
 • Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате нужда от ключарски услуги за монтаж на брава, отключване на кола или жилище, ние имаме подходящите професионалисти денонощно на разположение в Люлин. Обадете се сега, за да си спестите от ценното време и пари, защото знаем как се прави.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари. Ще сме щастливи да отговорим на всичките Ви ключарски въпроси, всеки път когато имате нужда от адекватно решение. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги в района на Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10 – София. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани автоключарски и ключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско атлие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нас когато се налага, а не когато някой има време. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансйори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. Разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключар и автоключар.Денонощен Ключар в Люлин

Потърсете ключари - Lucky Locksmith за ANDROID Ключари за Android

Потърсете ключари - Lucky Locksmith за iPHONEКлючари за iPhone

Фирмен член на националния съюз на ключарите в България Национален съюз на ключарите в България