Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Автоключар – Автоключарски услуги

Независимо дали става дума за обикновен резервен ключ или за изгубен ключ за Вашия автомобил, автоключар от Лъки Локсмит е в състояние не само да отвори колата без да я поврeжда, но и да направи ключ с транспондер или дистанционно управление за стартиране на автомобила.

Денонощен Автоключар в София

Счупените ключове могат да се извадят и подменят. Повредените ключалки и брави могат в повечето случаи да бъдат ремонтирани или заменени с нови. Всички ключари във фирмата ни са обучени за най-съвременните заключващи системи в автомобилите и с продължаващо обучение са готови да помогнат във всяка ситуация.

Производителите на автомобили въведоха съвременни системи за сигурност още през 1995 год. за да предотвратят зачестилите кражби. Те са много сложни системикоито пазят Вашият автомобил от кражба и когато нямате ключове. Единственият вариант, който производителя предлага е много скъп. Трябва да чакате доста време докато бъдат поръчани нови ключове, ключалки и в някой случаи, компютър (ECU) и имобилайзер. Денонощен служител от нашата фирма може да програмира ключ с транспондер на изключително конкурентна цена. Това включва повечето леки и тежкотоварни превозни средства на пазара.

Изработка на Автомобилен Ключ

С развитието на новите автоключарски технологии, транспондерите започнаха да се използват и от производителите на камиони и тежкотоварни превозни средства. Ние можем не само да изработим нов ключ, но и да програмираме  транспондер в имобилайзера  на автомобила. Това спестява много време и доста пари, тъй като Вашият автомобил е извън пътя за кратко време (няколко часа), докато изработим и програмираме нов ключ с трансподер.

Какво трябва да знаете когато е изгубен ключ?

  • Подгответе актуална информация за автомобила
  • Уверете се че сте наясно коя година е произведен ( може да проверите  в малкия талон ако е наличен – дата на първа регистрация )
  • Когато се обадите, кажете каква е марката на автомобила и какъв е модела ( пример: Рено Лагуна )
  • Проверете със сигурност какво гориво използва Вашият автомобил ( бензин или дизел )
  • Ключалката на вратата работела ли е с оригиналния ключ?
  • Ключалката на запалването дали е със същия ключ или е различен?

След като ни предоставите информацията, ще получите отговор, още по телефона, за цената на посещение до адреса където се намира автомобила, цена за изработка на нов ключ с чип или дистанционно управление за отваряне на вратите и време за изпълнение на поръчката.

автоключове с чип - денонощен автоключар софия

Нашите автоключарски услуги  включват посещение на място до 30 минути , гарантирано 24 часа, без почивен ден! Обадете се сега и повикайте автоключар на място в София, за да се отървете от досадният проблем.

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България