Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

Дори и в късна доба се намира бърза помощ за всяка врата

Денонощен Ключар София

Ако бравата заяде или останете без ключ, не изпадайте в паника, ако сте хлопнали къщната врата, без да имате в себе си ключ. Не е толкова фатално и ако го изгубите или някой ви го открадне. Ако пък вратата заяде, не скърцайте дълго със зъби. Така нито ще я отворите, нито ще си излекувате нервите. Решението е да позвъните на майстори ключари.

В София има пет подобни ключарски помощници. Всички разполагат с ателиета, в които се извършва светкавичната направа. Цените на ключовете варират от 1 до 30 лв. Определящи за това колко ще броите за услугата се оказват материалът, типът и големината. Най-скъпи са класическите касови ключета които стигат посочената горна граница. Аварийни групи по всяко време на денонощието спасяват закъсали столичани. Ключ можете да си поръчате и през деня, и през нощта. При това по тъмно изработката няма по-специална тарифа. Достатъчно е да се обадите на някоя от фирмите, които предлагат бърза помощ за врати. Обикновените ключета за сейфове са 4 лв. Ако си поръчате направа на т. нар. тип „Камелия“, ще се бръкнете с 10 лв. За обикновен домашен шперц давате само левче. Двуперестият обикновен ключ пък е 5 лв. За класически секретен ключ броите 3 лв. Специалистите в бранша напоследък отчитали странна танденция – столичани се обаждали най-интензивно за аварии в часовете между полунощ и 5 ч. сутринта.
ВЯРА ИВАНОВА

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България