За Нас

Авариен ключарски сервиз – Лъки Локсмит, със седалище и адрес на управление София, Бул. Христо Ботев 101, е специализирана фирма за извършване на всякакъв вид денонощни ключарски услуги и аварийна ключарска помощ в София и страната. Екип от 12 професионални ключари е на разположение 24 часа денонощно, без почивен ден.

Днес, след дългогодишна денонощна работа, се превърнахме в най-предпочитаната и надеждна фирма за ключарски услуги със невероятен екип от професионални ключари и автоключари.

През изминалите години сме адаптирали начина си на работа така че винаги да можем да посрещнем непрекъснато растящата нужда от спешна ключарска помощ. В момента ние сме горди с това, че можем да осигурим на всеки един от клиентите ни, цялостно решение, за сигурноста на дома, офиса и автомобила. Разполагаме с напълно оборудвани фирмени автомобили пригодени специално за нашата дейност за бързо достигане до всяка точка на София и околностите.

“Лъки Локсмит” се гордее със своите служители с доказани качества и професионализъм. В продължение на дълги години ние се вслушваме в желанията и нуждите на нашите клиенти и влагаме всичките си усилия за тяхото спокойствие.
Това е нашата фирма. Това е „Лъки Локсмит”.

Потърсете - Lucky Locksmith в Google Play Ключари за Android

Потърсете - Lucky Locksmith в App StoreКлючари за iPhone

Фирмен член на Националния съюз на ключарите в България Национален съюз на ключарите в България