Обадете се - Авариен Ключар Денонощно: 0888 661 681

За Нас

Авариен ключарски сервиз – Лъки Локсмит, със седалище и адрес на управление София, Бул. Христо Ботев 101. Фирмата ни е специализирана за извършване на всякакъв вид денонощни ключарски услуги и аварийна ключарска помощ в София и страната. Екип от 12 професионални ключари е на разположение 24 часа денонощно, без почивен ден.

Днес, след дългогодишна денонощна работа, се превърнахме в най-предпочитаната и надеждна фирма за ключарски услуги в София със невероятен екип от професионални ключари и автоключари.

През изминалите години сме адаптирали начина си на работа. Винаги да можем да посрещнем непрекъснато растящата нужда от спешна ключарска помощ в София . В момента ние сме горди с това, че можем да осигурим на всеки един от клиентите ни, цялостно решение, за сигурността на дома, офиса и автомобила. Разполагаме с напълно оборудвани фирмени автомобили. Те са пригодени специално за нашата дейност за бързо достигане до всяка точка на София и околностите.

“Лъки Локсмит” се гордее със своите служители с доказани качества и професионализъм. В продължение на дълги години ние се вслушваме в желанията и нуждите на нашите клиенти. Влагаме всичките си усилия за тяхното спокойствие.
Това е нашата фирма. Това е „Лъки Локсмит”.

20 години денонощни ключарски услуги
Двадесет годишен юбилей на фирма Лъки Локсмит – Димитър Петров.

Възползвайте се от:

Посещение на адрес в София и околните райони от авариен ключар на място до 20-30 минути, без почивен ден. Денонощно ключарско ателие за изработка на ключове.
Ключари за Android

Обадете се за консултация по всяко време - 0888 661 681

Доказано Качество

Професионално отключване на врата, сейф или автомобил.
Ключари за iPhone

Предлагаме аварийна ключарска помощ от 1998 година.

Национален съюз на ключарите в България
Национален съюз на ключарите в България